Double Trouble 2017 – Ik doe mee!

Zo gaat de deken er uit zien als hij af is.

In november las ik op internet een blogpost over een nieuwe CAL (Corchet ALong) die in januari 2017 start: de Double Trouble 2017. De bedoeling is dat er een mooie sprei wordt gehaakt in 29 weken. Elke week komt er een stukje van het patroon beschikbaar, zodat je na 29 weken een complete sprei hebt met een mooie rand er om heen. Het patroon is een ontwerp van Jolanda en Naomi. Het is een combinatie van gewoon haken en tunisch haken, wat me erg leuk lijkt. De laatste keer dat ik tunisch gehaakt heb is volgens mij bijna vijftig jaar geleden op de lagere school .

In totaal 8 kleuren besteld, voor elke deken 5 kleuren.

In totaal 8 kleuren besteld, voor elke deken 5 kleuren.

Het leek me dan ook erg leuk om een keer aan een CAL mee te doen en bedacht dat dit wel leuk zou zijn om er dan twee te maken voor mijn twee nichtjes, als zij het ook leuk vinden natuurlijk. Snel gevraagd en ze vonden ze ook erg mooi en wilden er beide wel een hebben. Ik ga de CAL haken van katoen (Drops Safran). Samen hebben we de kleuren uitgezocht voor de dekens, de ene wordt in blauw en roze, de ander een combinatie van geel, groen en blauw.

Setje tunische haaknaalden.

Setje tunische haaknaalden.

Snel me aangemeld voor de Facebook groep en genoeg garen en een setje tunische haaknaalden besteld zodat we in januari kunnen beginnen. Ik heb er erg veel zin in.

 

Meer informatie over de CAL kun je vinden op de volgende websites/facebookgroep:

Blog Jolanda: Double Trouble Crochet Along 2017

Website met patronen: Haakplein

Facebookgroep: Haakplein

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.