Mijn “As-We-Go-Stripey Blanket” – toer 25 tot en met 48

De afgelopen weken weer een aantal toeren gehaakt van de sprei. Gaat lekker zo, met al die kleurtjes en verschillende toeren. In dit bericht de toeren 25 tot en met 48.

toer-25-36Links de eerste twaalf toeren, deze start met de grijze toer met halve stokjes. Dan volgende drie toeren met daarin de “Bobbles” (paars met wit), gevolgd door twee toeren met halve en hele stokjes. Het volgende stuk, het rood/lichtbruine gedeelte, zijn vier toeren in het “Chevron” patroon. Als laatste in dit gedeelte weer twee toeren halve en hele stokjes.

toer-37-48Rechts de laatste twaalf toeren van dit gedeelte. Ook hier beginnen we met twee toeren halve en hele stokjes. Dan volgend drie toeren in “Granny Stripe” (blauw met heel licht roze). De volgende drie toeren zijn weer gewone toeren met hele en halve stokjes. Na deze toeren komt dan weer de twee toeren van de “Star Stitch” (crème). Als laatste weer twee toeren met halve en hele stokjes.

Zo dat waren de volgende 24 toer. Nu eerst weer een poosje verder haken voordat we weer een berichtje kunnen schrijven. De sprei ziet er al erg leuk en kleurig uit. Het resultaat tot nu toe zie je hieronder. Sprei.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.