Mijn “As-We-Go Stripey Blanket”.

Een paar weken geleden vond ik op internet het patroon van een leuke sprei met allemaal kleurtjes. Het patroon heet “As-We-Go Stripey Blanket” en is van Hannah Davis. Zij heeft dit in 2013 op haar blog als een “Crochet Along” in een aantal berichten gepubliceerd. Het uiteindelijke resultaat en het patroon kun je vinden op haar blog. Het patroon is in het Engels (met Amerikaanse haaktermen), maar is goed te volgen doordat ze alles heel duidelijk uitlegt met heel veel foto’s. Ook kun je eventueel de Nederlandse vertaling van het patroon vinden op het blog van Tertia Mulder.

Hier al vast een vertaling van de gebruikte termen op de website van Hannah:

Tabel haaktermen.Nu heb ik nog een grote bak met allerlei garen van de Wibra en de Zeeman staan dat uitstekend geschikt is om deze sprei mee te haken. Ik gebruik de soorten Saskia (Wibra) en Royal (Zeeman) en gebruik daarbij alles wat ik aan kleuren heb. Dit moet in ieder geval genoeg zijn om een sprei van de haken en er voor te zorgen dat mijn voorraadje garen een beetje minder wordt.

Ik houd jullie op de hoogte in een aantal volgende berichten.

Bewaren

Bewaren

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.