Mijn “As-We-Go-Stripey Blanket” – toer 73 tot en met 131

Vandaag het laatste stuk van mijn sprei (dekentje voor op de bank voor de koude winteravonden). Het laatste stuk flink doorgehaakt want ik wil de sprei af hebben. Ik heb me intussen tijd aangemeld voor de Double Trouble 2017 die in januari start, dus alles moet voor die tijd af zijn. In dit bericht dan ook de toeren 73 tot en met 131 en de rand rondom de sprei om hem af te werken.

Toer 73 t/m 100

Links een foto van de toeren 73 tot en met 100. Dit gedeelte begint met de laatste twee toeren van het “Chevron” patroon. Dan volgen een aantal toeren halve en hele stokjes. De volgende toeren worden gevormd door de “Star Stitch” (oranje), weer gevolgd door een aantal toeren halve en hele stokjes.Er volgt dan een aantal toeren “Granny Stripes” (rood en roze), een paar toeren halve en hele stokjes, dan de “Bobbles” (grijs met paars). Nu volgen weer een aantal toeren van halve en hele stokjes, dan de “Catharine Wheel” (heel licht roze met groen) en als laatste een toer stokjes.

Toer 101 t/m 131

Rechts dan een foto van de laatste 31 toeren. Deze beginnen weer met twee toeren hele en halve stokjes. Dan volgen “Star Stitch” (wit), twee toeren halve en hele stokjes, gevolgd door drie toeren met “Granny Stripes (geel met roze). Weer een aantal toeren met halve en hele stokjes en vervolgens weer het “Chevron” patroon (groen met donkerrood). Na weer een paar toeren  hele en halve stokjes komen de “Bobbles” (donker- met lichtblauw) weer aan bod, gevolgd door een aantal toeren halve en hele stokjes. We eindigen dan met drie toeren “Granny Stripes” (lichtroze en paars) en als laatst een aantal toeren halve en hele stokjes.

Rand + labeltje

Als rand om de hele sprei heb ik eerst een toer vasten gehaakt met denimblauw, gevolgd door een toer met picootjes.

Om mijn handwerkjes wat persoonlijker te maken heb ik labeltje besteld met mijn naam erop, die je op je werk kunt vastmaken. Staat wel leuk en maakt eventuele kadootjes ook wat persoonlijker.

Als laatste hieronder dan nog een foto van de gehele sprei.

 

Hele sprei

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.